SPEAK LOUDER

Reservering Vrolijke Noten Diner 4 juni 2024

Aarzel niet, doe je reservering hieronder.

Goed gastheerschap
Met de geweldige ervaring van 2019, toen De Gouden Leeuw onze gasten ook heeft verwelkomd, ligt nu de lat, vijf jaar later, opnieuw heel hoog. Zowel culinair als muzikaal zal het opnieuw een memorabele oor- en tongstrelende ervaring worden.

Het concept is simpel, door deel te nemen aan het diner geef je steun aan onze stichting. Steun, die volledig ten goede komt aan onze mooie projecten die stuk voor stuk een betere klank geven aan onze leefomgeving. Met de initiatieven van Rooi Vol Koren kleurt de wereld mooier en versterken we de sociale omgang met elkaar, want we doen tenslotte alles samen!

We hoeven niet duur te doen!
De ingrediënten zijn voor een deel afkomstig van onze sponsoren en ook de Gouden Leeuw doet een duit in het zakje. Samen met het belangeloze muzikale optreden van een lokaal trio kun je voor het zeer redelijke bedrag van € 59,00 p.p. avondvullend genieten.  
Met een bijzonder groot dankjewel aan de sponsoren van "ons" Vrolijke Noten Diner! 

Deelnemers die we kunnen plaatsen zullen we vragen € 20,00 vooraf aan ons over te maken.
Dit doen we nadat we de aanmelding hebben kunnen bevestigen.


Download HIER het 2024 Menu

Zeker zijn van je plaats

Wil je er zeker van zijn dat je er bij bent op 4 juni 2024, dan is het mogelijk om hieronder een  reservering te doen. Bijzonderheden over eventuele beperkingen of voorkeuren kunnen in het vakje "Opmerking" worden vermeld.
Voornaam (Namen)
Achternaam
Aantal deelnemers
Email

Telefoon

Opmerking:
Door je deelname aan het Vrolijke Noten Diner geef je steun aan onze stichting.