Save the date
10-10-2020

Het meest uitbundige meezing event van Zuid Nederland!
Heerlijk uit je bol met koperblazers, solisten, acts, koren en ander artistiek meezingmuziekwerk.
Noem het massa-karaoke of Sing Along, het wordt veel meer dan dat!
De Markt van Rooi wordt een groot meezingfeest.
Het is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.


One song from you....
That's what we are PRAYING for !

We geven graag veel terug
aan onze ondersteuners !! 

Het adopteren van een lied is een onderdeel van het Rooi Vol Koren Sponsorplan. 

  1. LATEN WE SAMEN OPVALLEN! Onze promotie-mogelijkheden staan gelijk aan de grote Nationale festivals. Meer dan 2000 deelnemrs zijn betrokken bij het RVK Event. Ons potentieel ligt boven de 10.000 bezoekers. Omdat we gebruik maken van een geavanceerde APP en dito Website kunnen we veel teruggeven in de vorm van advertorials! Ook de klassieke middelen worden aangewend. Er worden gratis 6000 full color glossy programmaboekjes verstrekt.
    Daarnaast heeft ons project veel aandacht van de media. Rooi Vol Koren wordt Nationaal aangemerkt als een van de grote Festivals op haar gebied.
  2. ROOI VOL KOREN is een biënnale die elk even kalenderjaar wordt georganiseerd door de Stichting Rooi Vol Koren. De Stichting zet zich in voor het bevorderen van het zingen in koorverband. Dit, door het initiëren van diverse projecten zoals een jeugdkoor-plan, plus een groot projectkoor en het tweejaarlijks organiseren van een fantasties korenfestival. Door een van de veertig liedjes/acts te adopteren, ben je ondersteuner van Rooi Vol Koren en help je mee om een belangrijke cultuur in stand te houden. 
  3. JE HOORT ER BIJ - Als je op het 'meezing-event' op 10-10-2020 een liedje adopteert dan zorgen wij dat je bedrijf allerwege goed opvalt! We plaatsen een bedrijfslogo in het programmaboekje en op de website en natuurlijk op het grote scherm als het geadopteerde lied wordt uitgevoerd op het Meezing-Event. Ook de 'Inzing-Jockey' zal je naam over de Markt laten schallen.

  4. WIJ STAFFELEN - Naast deelname aan het project "Inzingen met Rooi Vol Koren" werken wij binnen het gehele festival.met aantrekkelijke sponsorstaffels.  Info is opvraagbaar via het Secretariaat of door een aanvraag te doen hieronder op deze pagina.
    Als bijvoorbeeld een begunstiger 4 liedjes adopteert dan komt deze in de  categorie sponsors met de meeste emolumenten. Dat betekent ook toegang voor twee personen in de V.I.P. Lounge. Er zijn nog diverse andere opties die we kunnen voorleggen. Hiervoor maken we graag een afspraak. Je bent al een begunstiger vanaf € 50,--.

Info aanvragen

We tellen samen af !

Adres

ANBI Stichting Rooi Vol Koren
RSIN 8566.43.944
KvK 66645026
Emmausstraat 5
5492 BK Sint-Oedenrode

STICHTINGSBESTUUR
Voorzitter: H.J.P.C. Passier
Secretaris: K.E.H. Aben
Penningmeester: M.G.P. Lathouwers-Van Rijbroek 

Links

Bezoekersinformatie (volgt)
Promo
Beleidsplan
Rooi Vol Koren App PC (prog. 2018)
Privacybeleid
Aanmeldingsformulier-Koren
Aanmeldingsformulier-Projectkoor
Nieuwsbrief

Belanghebbenden kunnen de Balans en de Winst&Verliesrekening over 2018 via het Beleidsplan opvragen  

Met dank aan onze ondersteuners