HET VROLIJKE NOTEN DINER WAS OP DINSDAG 24 SEPTEMBER 2019

Een ludieke manier om Rooi Vol Koren te steunen is door deel te nemen aan
Het Vrolijke Noten Diner dat elk jaar wordt georganiseerd.
Dankzij de deels gesponsorde ingrediënten konden de 60 gasten wederom een avond lang genieten van een heerlijk samengesteld culinair diner.
Ook de vrolijke noten in de vorm van live muziek ontbraken niet !

Het vierde Vrolijke Noten Diner
was helemaal TOP !

Tussen 18.00 – 18.30 u. was de ontvangst van de gasten in het feestelijk aangeklede restaurant van de Gouden Leeuw. Met een bruisend aperitief van Rooise Parelwijn van Slijterij Van Boxmeer werden de 60 genodigden begroet. Omdat de eerste klap een daalder waard is hadden Chef Kok Bastijn de Rooij en zijn keukenbrigade vier zeer geraffineerde amuses in elkaar getoverd die meteen de culinaire toon zette voor de rest van de avond. Bij de vierde amuse had iedereen zijn plaats gevonden aan de mooi ingedekte tafels.

Voorzitter Harry Passier kon met trotse toon de avond openen. Hij benadrukte dat het zo bijzonder was dat de organisatie voor de vierde keer zoveel mensen met een goed hart voor Rooi Vol Koren bij elkaar wist te brengen. Hij kreeg met gemak de handen op elkaar voor de prestaties van de keukenbrigade tot dan toe.
Om het complete Gouden Leeuw Team symbolisch te bedanken voor de bovengemiddelde gastvrijheid werd een prachtige bos bloemen aan de eerste gastvrouw van de Gouden Leeuw, Syreeta van der Vleuten, overhandigd.

Het zou geen Vrolijke Noten Diner zijn als er niet zou worden gezongen. En met stemmingmaker Aris Weel werd het al heel snel meezingen, deinen en zwaaien. Onder het lied 'Les Lacs du Connemara' van Michel Sardou was er geen servet dat  niet op het refrein door de lucht zwaaide. Na het voorgerecht werden zowel de gasten als het organiserend comité verrast door een stukje Brabants cabaret van Rob Verschuren. Hij was eigenlijk gewoon een van de gasten en bood spontaan aan een van zijn acts te doen. Rob is bekend als tonprater en van het duo De Blue Stars dat hij samen met Harrie Sijbers vormt. Tijdens zijn optreden brak links en rechts regelmatig de slappe lach uit. Er waren vanzelfsprekend ook rustige momenten waarin men kon genieten van de heerlijke gerechten. Het feit dat er een hele avond lang zo zichtbaar is genoten van alles wat er werd geboden op dit traditionele vrolijke diner was zeker een groot compliment voor de organisatie. Rond 23.00 uur keerde de hele bups zeer tevreden gasten prettig voldaan huiswaarts. 

Veel dank aan de sponsors, het Gouden Leeuw Team en alle gasten.
Bij dit Vrolijke Noten Diner is opnieuw duidelijk wat we samen kunnen teweegbrengen.
Vrolijkheid, gezelligheid, gastvrijheid en een bijzonder fijne stemming!
DANK!

Aris Weel. Een rasartiest!

De sfeer was TOP!

Adres

ANBI Stichting Rooi Vol Koren
RSIN 8566.43.944
KvK 66645026
Emmausstraat 5
5492 BK Sint-Oedenrode

STICHTINGSBESTUUR
Voorzitter: H.J.P.C. Passier
Secretaris: K.E.H. Aben
Penningmeester: M.G.P. Lathouwers-Van Rijbroek 

Links

Bezoekersinformatie (volgt)
Promo
Beleidsplan
Rooi Vol Koren App PC (prog. 2018)
Privacybeleid
Aanmeldingsformulier-Koren
Aanmelding voor Projectkoor
Nieuwsbrief

Belanghebbenden kunnen de Balans en de Winst&Verliesrekening over 2018 via het Beleidsplan opvragen