7 oktober 2018

 

 

 


Het laatste nieuws  

De stichting Rooi Vol Koren is al volop in actie om van de volgende editie weer een geweldig evenement te maken. Met 15 binnen- en buitenpodia ontstaat er een capaciteit om ca. 50 koren ieder 3x te laten optreden.
Het blijft in en om het Centrum van Sint-Oedenrode net zoals bij Rooi Vol Koren 2016.
De Markt gaat in 2018 een belangrijke plek worden. Er komt een podium met een capaciteit om een gelegenheidskoor met meer dan 1000 deelnemers te laten optreden.
Op deze locatie zal gestart worden met alle deelnemers en ook zal er de spectaculaire slot-act plaatsvinden.

In totaal zullen ca.1500 deelnemers opnieuw in de watten worden gelegd door de RVK-organisatie. Men mag rekenen op veel belangstelling, mooie locaties en perfecte voorzieningen.

Juni 2017-
2
Rooi Vol Koren is een groot festival dat gratis toegankelijk is voor iedereen en daarom totaal afhankelijk van sponsors. De Rabobank is een van de eerste die meehelpt om Rooi Vol Koren 2018 vlot te trekken.
Ook het inzetten van vrijwilligers, die willen gaan voor de kwaliteit van 2016, maakt Rooi Vol Koren tot wat het is. Vast en zeker een van de gezelligste koorevenementen van het hele zuiden.
Het aanmelden van de 2018-deelnemers is vanaf nu gestart. Er is plaats voor maximaal 50 koren.
We hopen dat we niemand hoeven teleur te stellen.
Alle pagina's op de website zijn inmiddels vol operationeel. (Tnx. Robin)

Juni 2017-1
De website heeft een kleine upgrade ondergaan. Omdat we afhankelijk zijn van vrijwilligers zijn er een paar elementen die nog niet kunnen worden gebruikt. Het betreft de reactie- en de inschrijfpagina.

Maart 2017
Vr de start van RVK 2018 zal er  2x een sponsordiner worden gehouden. Dit Vrolijke Notendiner was in 2016 een doorslaand succes, volgens de loftuitingen van de deelnemers. Datum en locatie voor 2017 volgen.

Februari 2017
De eerste 23 koren hebben zich al aangemeld. Nog voor het einde van 2017 zal de datum van RVK 2018 worden bekend gemaakt en zal er officieel kunnen worden ingeschreven.


 

Rooi-Vol-Koren

Voor iedereen met
hart voor muziek

2016 Om een project van dergelijke omvang te organiseren is veel geld nodig. Het gaat immers om een evenement dat vrij toegankelijk is dus we maken alleen maar kosten!
Om die reden zijn we in 2016 al als stichting verder gegeaan. Dit heeft als voordeel dat we meer kansen hebben om steun te krijgen van verschillende culturele instanties. En een project als Rooi Vol Koren verdient die steun zieker.

                            

 


Rooi Vol Koren
werd in 2016 
gesponsord door:
Nico Sanders

De Inlijsterij

Kunst in Lijsten 


Oisterwijk


Pianoles met succes